La Casa

ESPAIS COMUNS

Cal Saumell és una casa pairal de finals del segle XVIII que ha estat restaurada, per obrir les seves portes a l’any 2015 com allotjament rural.

 

En la restauració s’ha respectat l’arquitectura original que conviu en harmonia amb les prestacions i comoditats actuals, el que confereix a tots els seus espais una atmosfera càlida i molt personal que convida a desconnectar i gaudir de l’estada.

 

Disposa de 7 habitacions dobles, totes amb bany propi per poder gaudir de la màxima intimitat i confort. Dos d’aquestes habitacions, l’Olivera i les Vinyes, tenen banyera hidromassatge amb cromo teràpia.

 

La zona de dia, té dues sales amb llar de focs, un ampli menjador ideal per reunions familiars o de grups, cuina totalment equipada i dos banys de cortesia. Les sales connecten amb els porxos amb barbacoa i la piscina exterior amb cromo teràpia i un relaxant salt d’aigua. Davant de la piscina, hi trobareu el jacuzzi desbordant climatitzat i amb cromo teràpia, un espai per relaxar-se i desconnectar.

 

Envoltats sempre de camps de conreu i d’un paisatge canviant a mesura que van succeint-se les diferents estacions de l’any.

 

 

La casa es de lloguer íntegre per a 14 persones ampliable fins a 20.

 

Facebook